Skip links
logo color kWOne
Simple Pill kWOne

About

Η Keller Williams One είναι πολλά περισσότερα από μια κτηματομεσιτική εταιρία. Το Market Center της στη Λάρισα αποτελεί τον αντιπρόσωπο του κορυφαίου κτηματομεσιτικού δικτύου παγκοσμίως, της Keller Williams.
Η Keller Williams ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα αριθμεί 1.100+ Market Center, 200.000+ Συνεργάτες παγκοσμίως και 250+ Συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποτελώντας το πιο επιτυχημένο real estate franchise. Πρόκειται για το επαγγελματικό σπίτι των καλύτερων και περισσότερων Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας σε παγκόσμια κλίμακα, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του κλάδου.

Η εταιρία ξεχωρίζει στην αγορά ακινήτων, παρέχοντας τα εφόδια και τα συστήματα που χρειάζεται κάθε συνεργάτης της στην καθημερινή του εργασία. Το ισχυρό αξιακό της σύστημα, βρίσκεται στην καρδιά της KW One κουλτούρας και είναι η πυξίδα για κάθε της πράξη. Κάθε συνεργάτης εκπαιδεύεται και εφαρμόζει πιστά, διεθνώς αναγνωρισμένες διαδικασίες και αποτελεσματικά μοντέλα για την αδιάκοπη ανάπτυξή του και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς κάθε πελάτη.

Η KW One πιστεύει οτι το Real Estate ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι μία από τις πιο έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις για την οικοδόμηση πλούτου στην Ελλάδα. Έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αγορά Ακινήτων, γνωρίζει πως η απόκτηση μιας κατοικίας και η επένδυση στη γη είναι πολλά περισσότερα από απλές επιλογές. Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικές κινήσεις που επηρεάζουν τη ζωή του καθένος και συμβάλλουν στην οικονομική μας ευημερία.

Κατασκευή ιστοσελίδας real estate

Υπηρεσίες:

UI/UX Design, Κατασκευή Ιστοσελίδας

Τύπος Επιχείρησης:

Μεσιτικό Γραφείο , Real Estate

Simple Pill kWOne

DiscoverDesignCreateInnovate

3 1 kWOne

Η προσεγγισή μας

Από την φάση του αρχικού σχεδιασμού έως την τελική υλοποίηση, συνεργαστήκαμε στενά για να διαμορφώσουμε μια ιστοσελίδα που να αντικατοπτρίζει το ύφος και τις αξίες του brand. Καθορίσαμε την τεχνική υποδομή με γνώμονα την ασφάλεια, την απόδοση, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ομαλή εμπειρία πλοήγησης για τον τελικό πελάτη.

Η αρχική σελίδα είχε κατασκεύαστεί στην πλατφόρμα Joomla. Η πλατφόρμα αυτή κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης για κάποια χρόνια, όμως στην πορεία φάνηκε οτι έχρηζε αντικατάστασης. Αναλύσαμε με μεθοδικότητα τις νέες ανάγκες αλλά και το πλάνο για "migration" σε νέα πιο σύγχρονα εργαλεία και έτσι κατασκευάσαμε εκ νέου την ιστοσελίδα με mobile-first προσέγγιση και τη χρήση του δημοφιλούς CMS WordPress.

Δημιουργήσαμε μια εύχρηστη ιστοσελίδα με ολοκληρωμένες λύσεις και έμφαση στο βέλτιστο UX (User Experience) και UI (User Interface). Ταυτόχρονα όμως, πραγματοποιήσαμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες βελτιστοποίησης – canonical tags, URL mapping και ανακατεύθυνσης URLs από την παλιά στη νέα πλατφόρμα ώστε να διατηρήσουμε την επισκεμότητα σε υψηλά επίπεδα.

Υλοποιήσαμε μια σύγχρονη real estate ιστοσελίδα η οποία μέσω του εύχρηστου panel διαχείρισης διευκολύνει τον agent στην καθημερινή καταχωρήση αγγελιών. Βασικές πληροφορίες όπως περιγραφή, βίντεο και εικόνες, χάρτης και παροχές ακινήτου μπορούν να καταχωρηθούν εύκολα μέσα από τις αντίστοιχες φόρμες. Πέρα όμως από αυτά ο χρήστης μπορεί να αναδείξει το κάθε ακίνητο χρησιμοποιώντας εξελιγμένες λειτουργίες όπως η 360 ψηφιακή ξενάγηση και η εισαγωγή κατόψεων και floor plans.

Με στόχο να διευκολύνουμε την εμπειρία του πελάτη δημιουργήσαμε ένα μηχανισμό αυτόματου υπολογισμού στεγαστικού δανείου ώστε να είναι εύκολη η εκτίμηση της δόσης για την απόκτηση ενός ακινήτου.

4 1 kWOne

Μία λύση, για κάθε Real Estate ανάγκη

Χρωματική Παλέτα

Σκεφτόμαστε και δρούμε ως κορυφαίοι σύμβουλοι ακινήτων και εστιάζουμε όλες τις δραστηριότητές μας στην εξυπηρέτηση, την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα και την κερδοφορία.
konstantinos kolovos Kwone kWOne
Κωνσταντίνος Κολοβός
Keller Williams One CEO
kw placeit phone kWOne
ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ

Εξελιγμένη Aναζήτηση

Διαθεσιμότητα

Περιοχή

Τετραγωνικά
μέτρα

Είδος ακινήτου

Έτος κατασκευής

Δωμάτια

Αναλυτική καταγραφή ακινήτου

Βίντεο & Εικόνες

360° Ψηφιακή Ξενάγηση

Floor Plans

Υπολογισμός Στεγαστικού Δανείου

Άμεση επικοινωνία με AGENT

Ραντεβού & Ξενάγηση

Σχετικά Ακίνητα

Προβολή χάρτη

kw placeit tablet table kWOne
ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Προφίλ Συμβούλων

Αναλυτική παρουσίαση του κάθε agent με έμφαση στο βιογραφικό του, τα σχετικά ακίνητα και στοιχεία από social profiles.

Βιογραφικό

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικά ακίνητα

Extra υλοποιήσεις και λύσεις

Real Estate Panel

Πάνελ Διαχείρισης ακινήτων

Private πρόσβαση σε εξειδικευμένο panel διαχείρισης ανά agent για την αναλυτική καταχώρηση του κάθε ακίνητου και τις επιλογές δημόσιας προβολής του. Ο λογαριασμός του agency λειτουργεί επίσης ως διαχειριστής για όλα τα ακίνητα που ανεβάζουν οι σχετικοί agents.

Φόρμα συνεργάτη

Ηλεκτρονική υποβολή

Δημιουργία εξειδικευμένων φορμών επικοινωνίας για εκδήλωση ενδιαφέροντος από νέους συνεργάτες και νέες ευκαιρίες καριέρας.

Blog

Νέα και Δράσεις

Δημιουργία blog για δημοσίευση των τελευταίων νέων και δράσεων της εταιρίας.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag