Skip links
Vite App

Τo MECANO είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που ήρθε για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και νέες δυνατότητες για τον κλάδο των μηχανικών, τεχνιτών και επαγγελματιών που ασχολούνται με εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και κάθε είδους εργασίες πάνω σε εξοπλισμό και μηχανήματα.

Πρόγραμμα Διαχείρισης Συντηρήσεων

Η προσεγγισή μας

Το MECANO είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, σχεδιασμένο ειδικά για μηχανικούς, τεχνίτες και συντηρητές εξοπλισμού - μηχανημάτων. Εξασφαλίζει εύκολη μηχανογράφηση από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο καταγραφής πελατών, εξοπλισμού - μηχανημάτων, εργασιών, εκκρεμοτήτων και οικονομικών.

Το MECANO επαναπροσδιορίζει την εμπειρία διαχείρισης συντηρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία συντηρητή να οργανώσει την καθημερινή εργασία του, την επιχείρηση να έχει εικόνα για την πρόοδο των εργασιών και τέλος τον ίδιο τον πελάτη ο οποίο αποκτά πρόσβαση στο ιστορικό που αφορά τον εξοπλισμό του.

Το MECANO χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες Cloud ώστε να παρέχει πρόσβαση από όλες τις συσκευές (σταθερό Η/Υ, laptop, smartphone, tablet). Διαθέτει responsive design και εύχρηστο interface ώστε η διαχείριση να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η πελατοκεντρική του προσέγγιση εστιάζει στην εμπιστοσύνη και ικανοποίηση των πελατών μέσω των αυτόματων ειδοποίησεων, του online βιβλίου service αλλά και των εργαλείων marketing.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έχοντας ως γνώμονα τον περιορισμένο χρόνο που έχει στη διάθεσή του ένας μηχανικός και γενικότερα μια επιχείρηση που
ασχολείται με συντηρήσεις μηχανημάτων. Για το λόγο αυτό έχουν ενσωματωθεί νέες τεχνολογίες όπως φωνητική πληκτρολόγηση, QRs, barcodes κλπ και έχουν δημιουργηθεί αυτοματισμοί που διευκολύνουν την καταχώρηση των δεδομένων αλλά και τις ενέργειες ενημέρωσης των πελατών.

Σημαντικά επίσης εργαλεία είναι οι αναφορές και τα στατιστικά. Με τη βοήθεια τους ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να ανάλυσει με ακρίβεια τα ιστορικά δεδομένα, να κατανοήσει τις ανάγκες της επιχείρησης και να συντάξει το κατάλληλο πλάνο δράσης.

Το MECANO είναι το εργαλείο του μηχανικού στην ψηφιακή του μετάβαση!

Τι μπορεί να καταγραφεί στο MECANO;

Καυστήρες

Καυστήρες

Κλιματιστικά, Οικιακός Εξοπλισμός

Κλιματιστικά, Οικιακός Εξοπλισμός

Συστήματα Πυρόσβεσης

Συστήματα Πυρόσβεσης

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Ιατρικός εξοπλισμός

Ιατρικός εξοπλισμός

Ανελκυστήρες

Ανελκυστήρες

Βιομηχανικός εξοπλισμός

Βιομηχανικός εξοπλισμός

Ηλιακά Πάνελ

Ηλιακά Πάνελ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτική καταγραφή

Καταγράψτε εύκολα και με ακρίβεια το πελατολόγιο, τον εξοπλισμό, τις εργασίες, τις εκκρεμότητες και τα οικονομικά σας, με αναλυτικά στοιχεία και γρήγορη αναζήτηση.

mecano_pelatologio

Πελατολόγιο

mecano_mixanimata_eksoplismos

Εξοπλισμός

mecano_ergasies

Εργασίες

mecano_oikonomika

Οικονομικά

Ψηφιακός μετασχηματισμός
μηχανικών σε 6 βήματα:

Σκάναρε

το QR για δεις το ιστορικό
του μηχανήματος

Ενημέρωσε

όλο το team για την πρόοδο των εργασιών
του μηχανήματος

Προγραμμάτισε

το επόμενο μελλοντικό service
του μηχανήματος

Ειδοποίησε

τον πελάτη σου αυτόματα για το service που πλησιάζει

Τσέκαρε

το απόθεμα των
ανταλλακτικών σου

Ξεχώρισε

από τον ανταγωνισμό με σύγχρονα
εργαλεία

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Αυτόματες Ειδοποιήσεις

Οι πελάτες ειδοποιούνται αυτόματα μέσω email ή SMS για την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση (π.χ. service, έλεγχος καλής λειτουργίας, αλλαγή φίλτρων κλιματιστικού κλπ).

Online Βιβλίο Service

Παροχή online βιβλίου service για εξοπλισμό όπως κλιματιστικό, καυστήρας κλπ στον πελάτη της επιχείρησης. Ο διαμοιρασμός επιτρέπει στον πελάτη να δει όλο το ιστορικό και τις εργασιες του εκάστοτε μηχανήματος.

Ενέργειες marketing

Μαζικά ενημερωτικά μηνύματα και στοχευμένες διαφημισεις. Δημιουργήστε τις δικές σας προωθητικές ενέργειες ώστε να ενισχύσετε το Brand Awareness της επιχείρησής σας και να αυξήσετε το κύκλο εργασιών σας.

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Οι πελάτες μπορούν να μαζεύουν πόντους και να τους εξαργυρώνουν ως έκπτωση στις επόμενες συναλλαγές τους ή ως κάποια δωρεάν υπηρεσία.

Smart λειτουργίες

Αποθήκη

Έχετε αποθήκη με ανταλλακτικά για διαφορετικά μηχανήματα; Ελέγξτε ανά πάσα στιγμή τα αποθέματά σας και το stock και αποθηκεύστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως την κατάσταση κάθε ανταλλακτικού (νέο ή μεταχειρισμένο), το κόστος αγοράς αλλά και τα στοιχεία του προμηθευτή από όπου το αγοράσατε.

Ραντεβού Πελατών

Οργανώστε το χρόνο σας και προγραμματίστε ραντεβού με τους πελάτες σας με λίγα κλικς. Δείτε το ημερολόγιο σας σε επίπεδο βδομάδας ή μήνα και αποκτήστε συνολική εικόνα του ελεύθερου χρόνου σας. Μην ανησυχείτε, οι πελάτες σας θα ειδοποιηθούν αυτόματα εγκαίρως για να μην αμελήσουν τη συναντησή σας.

timer-thin

Εκκρεμότητες

Καταγράψτε εκκρεμότητες σχετικές με την επιχείρησή σας ή με ένα μηχάνημα που ξεκίνησε να υπολειτουργεί αλλά δεν είχατε το χρόνο να ολοκληρώσετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες. Με την καταγραφή των εκκρεμότητων των πελατών σας δεν παραμελείτε τίποτα στις επόμενες συναντήσεις σας.

Λίστες Ελέγχου

Δημιουργήστε custom λίστες ελέγχου καλής λειτουργίας για όλα τα σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής. Έλεγχος φρέον, πίεσης καυστήρα αερίου, κινητήρα κλπ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να εντάξετε στο καθημερινό σας quality check!

Mecano_marketing

Καμπάνιες + Marketing

Δημιουργήστε λίστες με ομάδες πελάτων π.χ. ιδιοκτήτες ARISTON, διαχειριστές, επαγγελματίες κλπ και στείλτε τους μαζικά ενημερωτικά μηνύματα και στοχευμένες διαφημισεις. Δημιουργήστε τις δικές σας προωθητικές ενέργειες ώστε να ενισχύσετε το Brand Awareness της επιχείρησής σας και να αυξήσετε το κύκλο εργασιών σας.

Mecano_sms_enimerosi_2

Αποστολή SMS για άμεση ενημέρωση

Ειδοποίησεις προγραμματισμένων επισκέψεων και εργασιών όπως το επόμενο Service αλλά του επερχομένου ραντεβού. Η αποστολή γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω του συστήματος και με την επωνυμία της επιχείρησης για το απαραίτητο brand awareness.

motorfolio_3_qrcode

Ιστορικό μηχανήματος μέσω QR CODE

Εκτυπώστε και τοποθετήστε ένα QR ανά συσκευή και την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να αναζητήσετε το ιστορικό του απλά σκανάρετέ το με το κινητό σας. Όλα τα στοιχεία του όπως εργασίες, μελλοντικά services και εκκρεμότητες θα είναι μπροστά σας.

motorfolio_2_statistika

Στατιστικά και αναφορές

Αναλύστε την πορεία της επιχείρησής σας μέσω των αναλυτικών αναφορών και στατιστικών. Τα εργαλεία αυτά θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε αποδοτικές περιόδους, καλύτερους πελάτες, συχνότητα βλαβών, συχνότητες εργασιών και στατιστικά συσκευών.

Extra Λειτουργίες

Custom service types

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΥΠΟΙ SERVICE

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες (π.χ. συντήρηση λέβητα αερίου, καθαρισμός καυστήρα, φίλτρα για aircondition κλπ) γίνονται οι δικοί σας, custom τύποι συντήρησης. Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και μεγαλύτερη ακρίβεια, επιλέγοντας το πρότυπο που έχετε ήδη καταχωρήσει και όλα τα απαιτούμενα βήματα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

Οργάνωση αρχείων

ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΕΙΚΟΝΩΝ

Οι σκόρπιες φωτοτυπίες εγγράφων των πελατών και του εξοπλισμού σας αποτελούν παρελθόν. Όλες οι εικόνες και τα έγγραφα μεταφορτώνονται με ασφάλεια, για να διατηρείτε ένα άρτια οργανωμένο ηλεκτρονικό αρχείο.

Εκτυπώσεις

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Εκτυπώστε άμεσα τις κινήσεις της ημέρας ή και ολο το ιστορικό ενός μηχανήματος και δώστε τo στον πελάτη σας γλιτώνοντας χρόνο από χειρόγραφες σημειώσεις. Συμπεριλαβετε εργασίες, βλάβες και ανταλλακτικά δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών σας.

Εγγυήσεις

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Καταχωρίστε στοιχεία για την εγγύηση ενός ανταλλακτικού που χρησιμοποιήσατε όπως ημερομηνίες έναρξης και λήξης και έτσι έχετε τον απόλυτο έλεχγο για την αντικατάστασή του.

Γνωσιακή βάση

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Μπορείτε να δημιουργήσετε άρθρα και αναλυτικούς step-by-step οδηγούς που θα βοηθήσουν εσάς και τους συνεργάτες σας να απλοποιήσουν την καθημερινή σας εργασιακή ρουτίνα. "Βήματα καθαρισμού air condition", "Τι είναι η βλάβη καυστήρα TnT18" είναι μόνο μερικά από τα θέματα που μπορείτε να καταγράψετε.

Ας συγκριθούμε!

Δυνατότητα μηχανογράφησης

Υπόλοιπα CRM

Λειτουργία αποθήκης

Αυτόματες Ειδοποιήσεις

Αυτοματοποιημένες καμπάνιες

Marketing Ενέργειες

Διαχείριση και ρόλοι χρηστών

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag