Skip links
Vite App

Το MOTORFOLIO είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης για συνεργεία, που παρέχει μια σύγχρονη εμπειρία για τους μηχανικούς οχημάτων. Παρέχει πελατολόγιο, πρόσβαση στο ιστορικό εργασιών του οχήματος, αυτόματες ειδοποιήσεις για μελλοντικά services και διαχείριση υπενθυμίσεων. Βοηθά τα συνεργεία στην οργάνωση των εργασιών και στην ενημέρωση των πελατών τους, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και την εξυπηρέτηση.

Πρόγραμμα Διαχείρισης Συνεργείου

Η προσεγγισή μας

Το MOTORFOLIO είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης συνεργείου, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των μηχανικών αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών και οχημάτων παντός τύπου. Εξασφαλίζει εύκολη μηχανογράφηση από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο καταγραφής πελατών, οχημάτων, εργασιών, εκκρεμοτήτων και οικονομικών.

Το MOTORFOLIO χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες Cloud ώστε να παρέχει στο διαχειριστή του συνεργείου πρόσβαση από όλες τις συσκευές (σταθερό Η/Υ, laptop, smartphone, tablet). Διαθέτει responsive design και εύχρηστο interface ώστε η διαχείριση να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η πελατοκεντρική του προσέγγιση εστιάζει στην εμπιστοσύνη και ικανοποίηση των πελατών μέσω των αυτόματων ειδοποίησεων, των εργαλείων marketing και των πόντων επιβράβευσης, αλλά και του online βιβλίου service το οποίο παρέχεται δωρεάν.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έχοντας ως γνώμονα τον περιορισμένο χρόνο που έχει στη διάθεσή του ένας μηχανικός και μια επιχείρηση συνεργείου. Για το λόγο αυτό έχουν ενσωματωθεί διάφορες νέες τεχνολογίες όπως φωνητική πληκτρολόγηση, QRs, barcodes κλπ και έχουν δημιουργηθεί αυτοματισμοί που διευκολύνουν την καταχώρηση των δεδομένων αλλά και τις ενέργειες ενημέρωσης των πελατών.

Σημαντικά επίσης εργαλεία είναι οι αναφορές και τα στατιστικά. Με τη βοήθεια τους ο διαχειριστής του συνεργείου μπορεί να ανάλυσει με ακρίβεια τα ιστορικά δεδομένα, να κατανοήσει τις ανάγκες της επιχείρησης και να συντάξει το κατάλληλο πλάνο δράσης.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτική καταγραφή

Καταγράψτε εύκολα και με ακρίβεια το πελατολόγιο, τα οχήματα, τις εργασίες, τις εκκρεμότητες και τις δαπάνες, με αναλυτικά στοιχεία και γρήγορη αναζήτηση.

Πελατολόγιο

Οχήματα

motorfolio_ergasies

Εργασίες

Οικονομικά

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Αυτόματες Ειδοποιήσεις

Οι πελάτες ειδοποιούνται αυτόματα μέσω email ή SMS για την επόμενη προγραμματισμένη εργασία (service, έλεγχος, αλλαγή ελαστικών) του οχήματός τους στο συνεργείο.

Online Βιβλίο Service

Παροχή online βιβλίου service αυτοκινήτου ή μηχανής σε κάθε πελάτη του συνεργείου, διαμοιράζοντας διαδικτυακά τις εργασίες του οχήματός του μαζί του.

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Οι πελάτες μπορούν να μαζεύουν πόντους και να τους εξαργυρώνουν ως έκπτωση στις επόμενες συναλλαγές τους ή ως κάποια δωρεάν υπηρεσία.

Ενέργειες marketing

Μαζικά ενημερωτικά μηνύματα και στοχευμένες διαφημισεις. Δημιουργήστε τις δικές σας προωθητικές ενέργειες ώστε να ενισχύσετε το Brand Awareness της επιχείρησής σας και να αυξήσετε το κύκλο εργασιών σας.

Ευχαριστήμενοι πελατες
Μηχανογραφηση

Διαχείριση αποθήκης

Διατηρήστε τον έλεγχο των αποθεμάτων σας και καταγράψτε αναλυτικά πληροφορίες για την κατάσταση των ανταλλακτικών, τα κόστη αγοράς και τα στοιχεία για κάθε προμηθευτή.

motorfolio_apothema

Καταγραφή και έλεγχος αποθέματος

motorfolio_barcode

Αναζήτηση ανταλλακτικών μέσω barcode

Υπόλοιπα προμηθευτών, αγορές και πιστώσεις

Smart λειτουργίες

Ραντεβού Πελατών

Ραντεβού Πελατών

Οργανώστε το χρόνο σας και προγραμματίστε ραντεβού με τους πελάτες σας με λίγα κλικς. Δείτε το ημερολόγιο σας σε επίπεδο βδομάδας ή μήνα και αποκτήστε συνολική εικόνα του ελεύθερου χρόνου σας. Μην ανησυχείτε, οι πελάτες σας θα ειδοποιηθούν αυτόματα εγκαίρως για να μην αμελήσουν τη συναντησή σας.

Εκκρεμότητες

Εκκρεμότητες

Καταγράψτε γενικές εκκρεμότητες για την επιχείρησή σας ή για ένα όχημα που ήρθε σήμερα στο συνεργείο σας αλλά δεν ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες. Με την καταγραφή των εκκρεμότητων των πελατών σας δεν παραμελείτε τίποτα στις επόμενες συναντήσεις σας.

Phone GURU!

Phone GURU!

Το MOTORFOLIO υποστηρίζει σύνδεση με το ψηφιακό τηλεφωνικό σας κέντρο ή την τηλεφωνική σας γραμμή VOIP ώστε όταν κάποιος πελάτης σας καλεί να εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη σας τα στοιχεία της καρτέλας του!

Λίστες Ελέγχου.

Λίστες Ελέγχου.

Δημιουργήστε custom λίστες ελέγχου καλής λειτουργίας για όλα τα σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής. Έλεγχος στοπ, πίεσης ελαστικών, υαλοκαθαριστήρων κλπ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να εντάξετε στο καθημερινό σας quality check!

Καμπάνιες + Marketing

Δημιουργήστε λίστες με ομάδες πελάτων π.χ. ιδιοκτήτες ΤΟΥΟΤΑ, στόλοι οχημάτων, TAXI, εταιρίες courier, Ι.Χ. κλπ και στείλτε τους μαζικά ενημερωτικά μηνύματα και στοχευμένες διαφημισεις. Δημιουργήστε τις δικές σας προωθητικές ενέργειες ώστε να ενισχύσετε το Brand Awareness της επιχείρησής σας και να αυξήσετε το κύκλο εργασιών σας.

Αποστολή SMS για άμεση ενημέρωση

Αποστολή SMS για άμεση ενημέρωση

Ειδοποίησεις προγραμματισμένων επισκέψεων και εργασιών όπως το επόμενο Service αλλά του επερχομένου ραντεβού. Η αποστολή γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω του συστήματος και με την επωνυμία της επιχείρησης για το απαραίτητο brand awareness.

motorfolio_2_qrcode

Ιστορικό οχήματος μέσω QR CODE

Εκτυπώστε και τοποθετήστε ένα QR ανά όχημα και την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να αναζητήσετε το ιστορικό του απλά σκανάρετέ το με το κινητό σας. Όλα τα στοιχεία του όπως εργασίες, μελλοντικά services και εκκρεμότητες θα είναι μπροστά σας.

Στατιστικά και αναφορές Συνεργείου

Αναλύστε την πορεία της επιχείρησής σας μέσω των αναλυτικών αναφορών και στατιστικών. Τα εργαλεία αυτά θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε αποδοτικές περιόδους, καλύτερους πελάτες, συχνότητα βλαβών, συχνότητες εργασιών και στατιστικά οχημάτων.

Extra Λειτουργίες

Custom service types

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΥΠΟΙ SERVICE

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες όπως μεγάλο service, χειμερινός έλεγχος κλπ, custom τύποι service οχημάτων. Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και μεγαλύτερη ακρίβεια, επιλέγοντας το είδος service που έχετε ήδη καταχωρήσει και όλα τα απαιτούμενα βήματα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

Οργάνωση αρχείων

ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΕΙΚΟΝΩΝ

Οι σκόρπιες φωτοτυπίες εγγράφων κυκλοφορίας και διπλωμάτων των πελατών του συνεργείου σας αποτελούν παρελθόν. Όλες οι εικόνες και τα έγγραφα οχήματος και οδηγού μεταφορτώνονται με ασφάλεια, για να διατηρείτε ένα άρτια οργανωμένο ηλεκτρονικό αρχείο.

Εκτυπώσεις

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Εκτυπώστε άμεσα τις κινήσεις της ημέρας ή και ολο το ιστορικό ενός μηχανήματος και δώστε τo στον πελάτη σας γλιτώνοντας χρόνο από χειρόγραφες σημειώσεις. Συμπεριλαβετε εργασίες, βλάβες και ανταλλακτικά δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών σας.

Εγγυήσεις

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Καταχωρίστε στοιχεία για την εγγύηση ενός ανταλλακτικού που τοποθετήσατε σε ένα όχημα όπως ημερομηνίες έναρξης και λήξης και έτσι έχετε τον απόλυτο έλεχγο για την αντικατάστασή του.

Γνωσιακή βάση

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Μπορείτε να δημιουργήσετε άρθρα και αναλυτικούς step-by-step οδηγούς που θα βοηθήσουν εσάς και τους συνεργάτες σας να απλοποιήσουν την καθημερινή σας εργασιακή ρουτίνα. "Βήματα καθαρισμού κινητήρα", "Πώς να επιδιορθώσω την βλάβη ΤΝΤ18" είναι μόνο μερικά από τα θέματα που μπορείτε να καταγράψετε.

Ας συγκριθούμε!

Δυνατότητα μηχανογράφησης

Υπόλοιπα CRM

Λειτουργία αποθήκης

Αυτόματες Ειδοποιήσεις

Αυτοματοποιημένες καμπάνιες

Marketing Ενέργειες

Διαχείριση και ρόλοι χρηστών

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag