Skip links
Vite App

Το Smiletrack είναι μια καινοτόμα web εφαρμογή που επιτρέπει σε επιχειρήσεις να συλλέγουν δεδομένα αξιολογήσεις για να κατανοήσουν την απόδοσή τους σε διάφορους τομείς. Τα δεδομένα αυτά βοηθήσουν την επιχείρησή να κατανοήσει τους τομείς τα σημεία που απαιτούν βελτίωση. Επιπλέον συμβάλουν στην αλλαγή μιας καλύτερης στρατηγικής για την ανάπτυξη της επιχείρησης, καθώς και στης ικανοποίησης των πελατών και των εργαζομένων.

SmileTrack

Η προσεγγισή μας

Το Smiletrack παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείριση για την συλλογή δεδομένων των ερωτημάτων προς αξιολόγηση. Με το Smiletrack, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις αντιδράσεις και τις απόψεις των πελατών τους, ενισχύοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης και τη σχέση με τον πελάτη. Η πλατφόρμα είναι φιλική προς τον χρήστη, ευέλικτη και προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορες επιχειρησιακές ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε το Smiletrack;

Εύχρηστο σύστημα καταγραφής

Εύχρηστο σύστημα καταγραφής

Το σύγχρονο και απλοϊκό περιβάλλον περιήγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταγραφή δεδομένων ακόμα και ο της νεαρές ηλικίες.

Αξιολόγηση ανά τομέα της επιχείρησης

Αξιολόγηση ανά τομέα της επιχείρησης

Συλλέξτε δεδομένα αξιολόγησης από πελάτες και προσωπικό για μια συγκεκριμένη θέσει ή τμήμα της επίχρισης.

Αξιολόγηση με τι μορφή Quezz.

Αξιολόγηση με τι μορφή Quezz.

Η αξιολόγηση με Quezz είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος καθώς μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα ανάλογα με την απάντηση κάνοντας τα δεδομένα που συλλέγετε άκρος σημαντικά.

Απομακρυσμένη αξιολόγηση με URL για online συναντήσεις.

Απομακρυσμένη αξιολόγηση με URL για online συναντήσεις.

Μπορείτε να αποστείλετε μια φόρμα αξιολογήσεις σε Online συναντήσεις στους παραβρισκόμενους,

Γρήγορη αξιολόγηση με QR code.

Γρήγορη αξιολόγηση με QR code.

Η αξιολόγηση με QR code είναι ο καλύτερος τρόπος να συλλέξετε δεδομένα σε σημεία συνωστισμού.

Εξαγωγή τον δεδομένων σε .xlsx

Εξαγωγή τον δεδομένων σε .xlsx

Η δυνατότητα εξαγωγής σας επιτηρεί να εξάγετε τα δεδομένα σε μορφή .Xlsx με δυνατότητα επεξεργασίας σε γραφήματα. (Η δυνατότητα γραφημάτων παρέχετε στο πακέτο προσαρμογής )

Πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα διαχείρισης και ρόλοι χρηστών.

Πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα διαχείρισης και ρόλοι χρηστών.

Το Smiletrack είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα με δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών, διαχείρισης και καταγραφής δεδομένων.

Δυνατότητα παραμετροποίησης ειδικά για την επίχριση σας.

Δυνατότητα παραμετροποίησης ειδικά για την επίχριση σας.

Λόγω του έξυπνου σχεδιασμού, είναι δυνατή η προσαρμογή για κάθε είδους επιχείρησης.

Κατανοήστε την απόδοση της επίχρισης

Φόρμες αξιολόγησης

Συλλέξτε ευκολά τα δεδομένα αξιολογήσεις χρησιμοποιώντας την καταλύτη φόρμα μια μεγάλη γκάμα φορμών.

Φόρμες<br>πολλαπλών<br>ερωτήσεων

Φόρμες
πολλαπλών
ερωτήσεων

Φόρμες<br>αξιολόγησης

Φόρμες
αξιολόγησης

Φόρμες<br>επικοινωνίας

Φόρμες
επικοινωνίας

Σε ποιους τομής – κλάδους μια επιχείρησης μπορεί να βοηθήσει;

Ξενοδοχεία,
Χώροι εκδηλώσεων

Εστίαση,
Εμπορικά καταστήματα

Επιχειρήσεις

Μουσεία,
Θέατρα,
Συναυλίες

Υπόλοιπες Λειτουργίες

Service

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΥΠΟΙ SERVICE

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες (π.χ. συντήρηση λέβητα αερίου, καθαρισμός καυστήρα, φίλτρα για aircondition κλπ) γίνονται οι δικοί σας, custom τύποι συντήρησης. Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και μεγαλύτερη ακρίβεια, επιλέγοντας το πρότυπο που έχετε ήδη καταχωρήσει και όλα τα απαιτούμενα βήματα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

Marketing

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ / MARKETING

Δημιουργήστε λίστες με ομάδες πελάτων π.χ. πελάτες με καυστήρα φυσικού αερίου, διαχειριστές πολυκατοικίας, ιατρικά κέντρα, εργοστάσια, φωτοβολταϊκά πάρκα κλπ και στείλτε τους μαζικά ενημερωτικά μηνύματα και στοχεμεύνες διαφημισεις. Δημιουργήστε τις δικές σας προωθητικές ενέργειες ώστε να ενισχύσετε το Brand Awareness της επιχείρησής σας και να αυξήσετε το κύκλο εργασιών σας.

Πελάτες

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οργανώστε το χρόνο σας και προγραμματίστε ραντεβού με τους πελάτες σας με λίγα κλικς. Δείτε το ημερολόγιο σας σε επίπεδο βδομάδας ή μήνα και αποκτήστε συνολική εικόνα του ελεύθερου χρόνου σας. Μην ανησυχείτε, οι πελάτες σας θα ειδοποιηθούν αυτόματα για να μην αμελήσουν τη συναντησή σας.

Προμηθευτές

ΑΓΟΡΕΣ / ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ / ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ

Βάλτε τέλος στις σκόρπιες σημειώσεις εδώ και εκεί και τα “ραβασάκια” για τους προμηθευτές. Καταχωρήστε όλες τις αγορές και τις πιστώσεις για κάθε ανταλλακτικό που προμηθεύεστε και το MECANO θα υπολογίσει τα υπόλοιπα προς εξόφληση για κάθε προμηθευτή. Η καταχώριση μιας αγοράς / πίστωσης είναι τόσο απλή αφού μπορεί να γίνει με ένα κλικ μέσα απο την καταχώρηση της εργασίας του εξοπλισμού.

Αποθήκη

ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Έχετε αποθήκη με ανταλλακτικά για διαφορετικά μηχανήματα; Ελέγξτε ανά πάσα στιγμή τα αποθέματά σας και το stock και αποθηκεύστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως την κατάσταση κάθε ανταλλακτικού (νέο ή μεταχειρισμένο), το κόστος αγοράς αλλά και τα στοιχεία του προμηθευτή από όπου το αγοράσατε.

Ας συγκριθούμε!

Αξιολόγηση με QR code.

Smiletrack

Υπόλοιπα

Δυνατότητα παραμετροποίησης

Διαχείριση και ρόλοι χρηστών

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag