Skip links
επαφή κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας και γιάννης ξηντάρας ψυχολόγος project κατασκευη ανασκατασκευή ιστοσελίδας και πλατφόρμα lms egnite xidaras_logo_v5.4-1
Simple Pill ΕΠΑΦΗ

About

Το κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας "ΕΠΑΦΗ", που λειτουργεί από το 2007 στην Αγ. Παρασκευή, ειδικεύεται σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας παιδιών - ενηλίκων - ζευγαριών - οικογένειας. Η επιστημονική ομάδα του κέντρου επιδικώκει μια προσέγγιση περισσότερο βιωματική που στηρίζεται στην προσωπική επικοινωνία και τον διάλογο, στοχεύοντας να βοηθήσει τον θεραπευόμενο, ώστε ο ίδιος να εντοπίσει τα προβλήματα του και να τα αντιμετωπίσει. Το κέντρο αποτελεί ένα χώρο στήριξης, κατανόησης, ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Ο Γιάννης Ξηντάρας, ψυχολόγος MSc - Ψυχοθεραπευτής και επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου "ΕΠΑΦΗ", έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σειρά από σεμινάρια ψυχολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών, όπως "Αυτογνωσία και Αυτοβελτίωση", "Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία", "Συμβουλευτική γονέων". Βασικός στόχος των σεμιναρίων είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης που τους εξοπλίζει με τα κατάλληλα εφόδια για να γνωρίσουν καλύτερα τις πτυχές του εαυτού τους και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις της ζωής.

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας & Πλατφόρμα LMS

Υπηρεσίες:

Rebranding, UI/UX Design, Ανακατασκευή website, Πλατφόρμα LMS

Τύπος Επιχείρησης:

Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική, Σεμινάρια Ψυχολογίας

Simple Pill ΕΠΑΦΗ

DiscoverDesignCreateInnovate

Η προσέγγισή μας

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, αναλάβαμε τη διαμόρφωση της νέας εταιρικής ταυτότητας του κέντρου συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας "ΕΠΑΦΗ". Με στόχο την αποτύπωση της ουσίας και της ταυτότητας του κέντρου, διαμορφώσαμε το λογότυπο και επιλέξαμε τη χρωματική παλέτα που αποπνέει εμπιστοσύνη, φροντίδα, ανάπτυξη, καθώς και ηρεμία. Οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις προσδίδουν έναν συνδυασμό ελπίδας και αισιοδοξίας, δημιουργώντας παράλληλα μια ευχάριστη αισθητική που αντανακλά την επαγγελματική προσέγγιση και την αφοσίωση της ομάδας στην ευημερία και θεραπεία των πελατών της.

Καθόλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του νέου ιστότοπου, συνεργαστήκαμε στενά με τον κο. Ξηντάρα για να διαμορφώσουμε μια ιστοσελίδα που να αντικατοπτρίζει το ύφος και τις αρχές του. Για την πλατφόρμα LMS με τα σεμινάρια ψυχολογίας, καθορίσαμε την τεχνική υποδομή με γνώμονα την ασφάλεια και την απόδοση, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης για το κοινό.

Η αρχική ιστοσελίδα είχε κατασκευαστεί με την πλατφόρμα Joomla και κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης για κάποια χρόνια, όμως στην πορεία φάνηκε οτι έχρηζε εκσυγχρονισμό. Αναλύσαμε με μεθοδικότητα τις νέες ανάγκες αλλά και το πλάνο για "migration" και έτσι κατασκευάσαμε εκ νέου την ιστοσελίδα με τη χρήση του δημοφιλούς CMS WordPress. Υποστηρίξαμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του project ξεκινώντας από την βασική χαρτογράφηση των υπηρεσιών του κέντρου συμβουλευτικής αλλά και των ιδιαιτεροτήτων - λειτουργιών των σεμιναρίων ψυχολογίας. Προχωρήσαμε αναπτύσσοντας και υλοποιώντας custom λύσεις, όπως συγχρονισμός και εμφάνιση google reviews, marketing integrations, customization σεμιναρίων, seo optimization, και πολλά ακόμη...!

Έπειτα από ενδελεχή διερεύνηση, υλοποιήσαμε πλατφόρμα LMS (learning management system) για τα live σεμινάρια ψυχολογίας του κου. Ξηντάρα, ενσωματώνοντας το Woocommerce για την ομαλή διεκπαιρέωση των αγορών σεμιναρίων. Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο περιβάλλον με έμφαση στο βέλτιστο UX (User Experience) και UI (User Interface), με στόχο να διευκολύνουμε τον επισκέπτη να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή αγοράς σεμιναρίου στην πλατφόρμα LMS. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήσαμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες βελτιστοποίησης, όπως canonical tags, URL mapping και URLs ανακατεύθυνσης.

Η στενή επικοινωνία μας με τον κ. Ξηντάρα, τον επιστημονικό υπεύθυνο του κέντρου και τον δημιουργό των σεμιναρίων ψυχολογίας, μας έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε και να υλοποιήσουμε καινοτόμες λύσεις για την πλατφόρμα LMS, οι οποίες αποτελούν τη βάση για την ψηφιακή μεταμόρφωση της επιχείρησης. Μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό και συνεχή υποστήριξη, στηρίζουμε τις διαδικασίες και την εξέλιξη της επιχείρησης, δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες!

4 1 ΕΠΑΦΗ

Χρωματική Παλέτα

Απόλυτα ικανοποιημένος! Σε όλα τα επίπεδα. Σχεδιασμός, υλοποίηση, επικοινωνία, υπομονή... Σας ευχαριστώ πολύ.
επαφή κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας και γιάννης ξηντάρας ψυχολόγος project κατασκευη ανασκατασκευή ιστοσελίδας και πλατφόρμα lms egnite ioannis_xidaras
Γιάννης Ξηντάρας
Επιστημονικός Υπεύθυνος "ΕΠΑΦΗ", Ψυχολόγος MSc -Ψυχοθεραπευτής
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πλατφόρμα LMS (ψηφιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον)

Υλοποίηση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος και διαχείρισης μαθημάτων για πρόσβαση μαθητών και παρακολούθηση online σεμιναρίων.

Drip content

Recorded
Lessons & Live Sessions

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Εκπαιδευτικό
υλικό & Εργασίες

Διαχείριση μαθητών

Online πληρωμές

Woocommerce λειτουργίες

Google Analytics

Meta Pixel

Πληρωμή μέσω κάρτας

Page caching

επαφή κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας και γιάννης ξηντάρας ψυχολόγος project κατασκευη ανασκατασκευή ιστοσελίδας και πλατφόρμα lms egnite epafi-xidaras-woocommerce

Custom υλοποιήσεις και λύσεις.

Live Μαθήματα

Zoom integration

Διασύνδεση της πλατφόρμας με το Zoom ώστε να είναι εύκολη η διεξαγωγή των live μαθημάτων.

Recorded Μαθήματα

Private περιεχόμενο

Ενσωμάτωση των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων μέσα στην πλατφόρμα και διασφάλιση της πρόσβασης ώστε μόνο registered μαθητές να έχουν δυνατότητα προβολής

Κριτικές

Google reviews

Ενσωμάτωση των Google Reviews σε πραγματικό χρόνo.

Automations

Αυτοματισμοί και Πρόσθετες λειτουργίες

Υλοποίηση αυτοματισμών και πρόσθετων λειτουργιών που διευκολύνουν τον τον διαχειριστή στην καθημερινή χρήση της πλατφόρμας και εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Customization

Customization σεμιναρίων

Εξατομίκευση σε συγκεκριμένα πεδία των σεμιναρίων, δυναμικό pricing σεμιναρίων ανάλογα με την χρονική περίοδο.

SEO Optimization

Βασικές στρατηγικές βελτιστοποίησης SEO

Εφαρμογή στρατηγικών βελτιστοποίησης SEO για την ενίσχυση της προβολής και της κατάταξης του ιστότοπου στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, διασφαλίζοντας αυξημένη οργανική επισκεψιμότητα και βελτιωμένη διαδικτυακή παρουσία.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag